Saturday, May 14, 2011

Alhamdullilah

Assalamualaikum..

hmm hari ni nak cerita pasal si sang kekasih..

sume tau kan yang sang kekasih hati saye g umrah, so ade ke patut lepas je die nek flight pukul 1 PAGI 12 May, dan diikuti dengan kiriman msg pukul 2 PAGI 12 May ckp die berada di bangkok then sampailah 13 May 8:20 MALAM baru lah si sang kekasih call. Hmm ape lagi, nampak je incoming call kat phone, nombor lak dari sane, tanpe lengahkan masa dengan tanpa memberi bersalam, trus aku hujani sang kekasih dengan berbagai soalan.. geram aku di buatnye! kite kat sini tertinjau2 phone tengok2 kalau die call kite.. naik giler kite dibuatnye.. risau, susah hati sume ade lah pendek cite.. hmm.. die, die.. 

Tapi, finally die call jugak, ape aku nak cakap cume ALHAMDULLILAH die selamat sampai, dan ALHAMDULILLAH die sihat.. :)

Thank you اَللّهُ 


Assalamualaikum
Post a Comment