Monday, July 29, 2013

Jemputan ke Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

Assalamualaikum

Kali ini aku nak share pasal one of good news early Ramadhan.

Lepas berbuka pada 2 Ramandhan tu tiba-tiba BB berbunyi,
tengok-tengok, ohhh email.
Konon-konon nak letak balik lah phone tu,
tapi kalau tak silap tengok sekali imbas td, aku perasan sender email tu dr peperiksaan@spa.com.my.
eh SPA yg gov tu ke? *dalam hati berdetik
so aku pun focuskan mata, tengok betul2 subject dia pula
"PEPERIKSAAN MEMASUKI PERKHIDMATAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41"
iyelah!
jemputan ke peperiksaan spa untuk post Pegawai IT!
Alhamdulillah,
suka x terhingga!
Semoga ini rezeki Si Little!
yelah, 1st time kena panggil g exam.
nampak jugak nama aku di mata dorang.

Ini details jemputan
Tarikh : 27/7/2013
Tempat : MAEPS MANAGEMENT SDN BHD
DEWAN A (1),BANGUNAN SEKRETARIAT MAEPS
IBU PEJABAT MARDI, PERSIARAN MARDI-UPM
43400 SERDANG
W.P. PUTRAJAYA 



Wish us luck!

Post a Comment