Sunday, July 14, 2013

Little's Gender

Assalamualaikum

Alhamdulillah
Result follow up check up dengan Hospital Kajang on Thyroid aku, semuanya ok.
Cuma,
aku still kene continue medication,
so still ada follow up check up.
Sedeh!
Mmg ranap cuti aku!

Tapi aku ada berita yang menerujakan!
betul ke ayat tu? ahaha lantaklah.
Actually aku nak surprise, tak nak tahu jantina Little,
tapi aku pun tak expect Doctor dah boleh nampak jantina waktu week 18.
So waktu scan perut, dengan lancarnya Doctor berkata
"Hey, it's a ____  lah!"
Aku shocked! haha
konon nak surprise, tapi Doctor bagi tahu jantina baby dengan jelas.
Tak pe,
Alhamdulillah,
aku happy and excited!
Tak sabar nak bagi tahu si ayah yang si Little ni berjantina apa.
So, preparation journey begin!
Post a Comment